KÄRLEK

31 oktober 2009

Fina vänner.


I helgen har vi våra fina vänner Beatrice och Martin här. Det är supermysigt! Idag på dagen har du suttit på pratat bröllop. Satt lite deadlines för när saker ska vara fixade. Sen försökte vi göra lite prov på hur vi kan göra inbjudningskorten. Det var supersvårt. Tur att vi var fyra så vi fick lite idéer. Vi får nog sätta oss lite imorgon också innan det är dags för hemfärd för vännerna. Vi har gjort massa annat också. Det har spelats Mario, Power Grid, Bondespelet (fast bara ett varv) och vi har gått och handlat, kollat på Stinsen brinner och umgåtts. Niiice!! Vill inte att dom ska åka.
Men som tur är får vi tillökning nästa vecka. Stefan flyttar in till oss då. Det blir superkul. Så vi ska se till att byta rum i veckan. Mycket som händer just nu. Lite för mycket nästan, men det ska nog gå bra. Bara man får ordning och får veta allt kommer det bli superbra! Jag är ju lite för mycket kontrollfreak. På måndag ska jag lämna in ledighetsansökan på att få en veckas skidsemester i januari. =) Yeay!
Beatrice är just nu precie i slutet av sin bok och de andra två spelar Mario efter att ha satt in en äppelpaj i ugnen. Vi är supertrötta, men så envisa så vi går inte och sover. Erik sa att vi kunde gå och sova nu och gå upp klockan 6.00 imorgon. Det blev nedröstat direkt. =P Så mycket bönder gjorde inte spelet oss till. Men nu ska jag gå och vara lite social.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar