KÄRLEK

16 april 2011

Kusinkalas i Fiskis.

Den här dagen började lite halvskumt för mig och Erik. Vi vaknade lite innan 8 och undrade hur mycket klockan var. Det var ljust och vi tänkte att klockan måste vara rätt mycket. Det konstigaste var att vi inte kunde somna om för att vi var för pigga. Jo du läste rätt! Helt otroligt nog så var vi utvilade och pigga och kunde inte somna om. Däremot hade inte Gabriel gjort morgon än och det var det som var det konstiga. =P Men hur skönt som helst! Och väldigt trevligt att få gå upp tillsammans hela familjen en gång på helgen, det gör vi aldrig för att vi alltid turas om att ta varsin sovmorgon på helgen. Gabriel vaknade kanske efter en kvart så det var väldigt bra timing. Trevligt.
Sen åkte Erik iväg för att spela badminton och jag och Gabriel gjorde oss i ordning för fika-kalas i Fisksätra hos min kusin som fyller 30 år idag!! GRATTIS ANNA!!!! Vi skulle in till Skanstull först och köpa present och lite blommor men sen mötte vi upp Erik och satte oss på den hederliga gamla saltsjöbanan. Tur att det är rätt fin utsikt på vägen ut, för tåget är inte så trevligt att åka. =P Där fick vi nybakad sylvia-kaka och sen gick vi på en lite promenad för att gå in och käka lite tårta. Väldigt trevligt!! =) Sedan åkte vi in till stan tillsammans med Anna för hon skulle ut på något hemligt ikväll tillsammans med sin bästa vän. Låter hur kul som helst ju! =) Hoppas hon får en superkul!!Gabriel var glad och finklädd och OTROLIGT AKTIV hos Anna. Han är galen! Ska vara över allt och inte vara stilla så man kan ta en fin bild utan röra sig hela tiden. Jag börjar bli glad att han inte kryper som "vanligt" utan att det fortfarande går rätt långsamt för honom att ta sig fram. För det lär ju ändras med tiden... =P

Nu är det middagsdags för Skrutten, och sen är det dags att fixa middag till oss. Städning av lägenheten får vi nog ta imorgon. =/ Gabriel har snart rivit sönder hela Buffé-tidningen och borde fått upp lite aptit nu. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar